top of page

Tregime të mbijetuara

Tregojeni historinë e të mbijetuarit tuaj

Ju mund të ndihmoni të ndryshoni mënyrën se si njerëzit mendojnë dhe reagojnë ndaj dhunës seksuale. Byroja SLID Speakers Bureau lidh të mbijetuarit me mundësi për të ndarë historitë e tyre dhe për të edukuar publikun përmes ngjarjeve të të folurit dhe intervistave në media.

bottom of page