top of page

Bordi i Drejtoreve

Të bashkuar nga një gamë e gjerë prejardhjesh dhe përvojash, ekipi ynë i aftë i profesionistëve është shtylla kurrizore e DRITËS SË SHKELQITJES NË ERRËSIRË . Kontributet e tyre ndihmojnë për të siguruar që ne të përmbushim misionin tonë.

flo headshot.webp

FLORIDA DEVAUL-DUDLEY, M.Ed

CFTP, CTSS, CMLC

Drejtori Ekzekutiv

imagejpeg_0_edited.jpg

Mullinjte RADA

KRYETARI I BORDIT

320x400.jpeg

APRIL GOFF, M.Ed.

Josh-Corwin-PA-C-800x855.jpg

ESHA JONES

Angie.png

ESHA JONES

12491.jpeg

ESHA JONES

secretary

laura headshot_edited.jpg

WALTER TOMAS

Greg Naderi v4.jpg

WALTER TOMAS

Interim Treasurer

rebecca.jpg

ED DUDLEY

Felicia's headshot.jpg

ED DUDLEY

BOARD VICE PRESIDENT

nathaly.jpg

ED DUDLEY

renan.jpg

ED DUDLEY

edhead2.png

ED DUDLEY

executive director

bottom of page